dawidkamil Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Witam, gram wojem body i chciałem zapytać jakich bonusów szukać w tym okienku co się wpisuje na poszczególne itemy - wiem przykładowo ze potrzebuje odp na błyskawice i strzały ale nie wiem czy mam szukać szansy na omdlenia dlatego bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojCiacho Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Strzały odpo błyski blok unik ciosu + nno. Tyle powinno wystarczyć. Wiadomo kryt też się przyda, ale nie jest to raczej jakiś cięzki dungeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidkamil Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 46 minut temu, WojCiacho napisał(a): Strzały odpo błyski blok unik ciosu + nno. Tyle powinno wystarczyć. Wiadomo kryt też się przyda, ale nie jest to raczej jakiś cięzki dungeon a Twoim zdaniem lepiej ominąć tego dunga i robić eq na kolejny czy zrobić sobie przystanek właśnie na tym? unik ciosu czy strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojCiacho Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 9 minut temu, dawidkamil napisał(a): a Twoim zdaniem lepiej ominąć tego dunga i robić eq na kolejny czy zrobić sobie przystanek właśnie na tym? unik ciosu czy strzał? jak dasz radę na smoku to na następnym dungu też sobie poradzisz, bo tam dalej tez działają diabły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi